Safetica DLP bezesporu patří mezi renomovaná řešení na ochranu dat. A úspěchy v mezinárodních soutěžích to jen dokazují. Letos jsme si prozatím třikrát stoupli na pomyslné stupně vítězů. Ovládli jsme Red Herring TOP 100 Europe, patří nám stříbrná příčka v Cybersecurity Excellence Awards a bronz na Info Security PG’s Global Excellence Awards.

Vítězství v Red Herring TOP 100 Europe


Jsme pyšní na to, že jsme zvítězili v Red Herring TOP 100 Europe 
a dosáhli jednoho z nejprestižnějších ocenění v oboru. Safetica tak navázala na úspěch z roku 2013, kdy jsme se stali finalisty. 

„Moc si vážíme ocenění i pozitivních ohlasů, které jsme získali. Utvrzují nás v tom, že svou práci děláme dobře a společně s našimi zákazníky to tak vnímá i odborná veřejnost. Pro nás všechny je tato pozitivní zpětná vazba motivací, ale i závazkem do budoucna, který rozhodně bereme vážně,“ komentoval úspěch Petr Žikeš, CEO Safetica Technologies.

Alex Vieux a Petr ŽikešAlex Vieux a Petr Žikeš
Ceny Red Herring TOP 100 od roku 1996 oceňují nadějné společnosti z Evropy, Asie a Ameriky. Z každého regionu se důsledně posuzují stovky soukromých firem podle více než 20 kritérií a následně se sestaví žebříček TOP 100 společností.

„V roce 2019 nebyl výběr těch nejlepších firem vůbec jednoduchý. Bylo to velmi těžké rozhodování, protože spousta společností překročila v evropském technologickém ekosystému během krátké doby významné milníky,“ řekl Alex Vieux, vydavatel a CEO Red Herring.
„Ale po mnoha úvahách a diskuzích jsme náš seznam konečně zúžili na 100 vítězů. Věříme, že Safetica ztělesňuje vizi, úsilí a inovace, které definují úspěšný podnikatelský záměr. Safetica by měla být hrdá na svůj úspěch, protože konkurence byla velmi silná.“

Stříbrná příčka v Cybersecurity Excellence Awards

Stříbrnou pozici jsme ovládli na Cybersecurity Excellence Awards  v kategorii Data Leakage Prevention. Souběžně s oceněním od odborné poroty jsme vyhráli také hlasování veřejnosti. Jsme pyšní, že odborná veřejnost naši práci oceňuje a mezi ostatními DLP řešeními jsme získali nejvíce hlasů. CEA hodnotí společnosti i jednotlivce a jejich inovativní práci v oboru. Tato ocenění bereme jako uznání za vynikající kvalitu služeb a produktů v oblasti kybernetické bezpečnosti.

Bronz na Info Security PG´s Global Excellence Awards


Uspěli jsme i na výročním 15. vyhlášení cen Info Security PG’s Global Excellence Awards. V kategorii Data Leakage-Protection/oceneni-a-uspechyExtrusion Prevention jsme získali 3. místo.
Toto prestižní celosvětové ocenění vyzdvihuje firmy starající se o počítačovou bezpečnost, informační technologie a jejich špičkové produkty, řešení a služby.

Navazujeme na předchozí úspěchy

Aktuální ocenění navazují na naše předchozí úspěchy. Od roku 2013 se pravidelně umisťujeme na prvních příčkách nezávislých hodnocení. Kromě čelních umístění v rámci Red Herring TOP 100 nebo SC Awards, získalo naše DLP řešení to nejvyšší hodnocení redaktorů SC Magazine. Tato mezinárodní publikace se zaměřuje na IT bezpečnost a každoročně vyhlašuje nejlepší bezpečnostní řešení v několika kategoriích. Všechna tato ocenění jsou pro nás potvrzením, že Safetica DLP je jedním z předních řešení na ochranu dat. Věříme, že kromě kvalitního řešení ochrany firemních dat se při hodnocení přihlíželo také k tomu, že Safetica DLP dává zaměstnancům sebejistotu v práci s citlivými údaji, učí je bezpečnému zacházení s osobními daty a chrání firmy před důsledky lidských pochybení.

Autor
Safetica team

Další články

Seznamte se s novinkami Safetica ONE 10.2

Rádi bychom Vám představili novinky a vylepšení Safetica ONE, od podpory sekundárního OCR jazyka po optimalizaci aktualizace koncových zařízení v rozsáhlých prostředích.

SaaS DLP nové generace Safetica NXT začne chránit vaše data okamžitě

Safetica NXT – next-gen SaaS (Software as a Service) DLP – now provides truly easy-to-use data protection enhanced by automation and built-in templates. I

Nová generace Safetica je zde!

V září 2021 dochází k významné události v historii společnosti Safetica: představení Safetica ONE