Safetica Technologies se účastní veletrhu CeBIT 2014, největšího veletrhu informačních technologií v Evropě.

Od 10. do 14. března bude Safetica Technologies připravena na setkání se svými potenciálními zákazníky, budoucími systémovými integrátory a s Vámi.

"CeBIT je ideálním místem, kde se můžeme tváří v tvář setkat s potenciálními klienty a partnery, zejména z německy hovořících zemí Evropy," uvedl Jakub Mahdal, ředitel společnosti Safetica Technologies. Safetica Technologies bude mít na veletrhu tři zástupce: Jakuba Mahdala - generálního ředitele, Pavla Krátkého - technického ředitele a Pavlínu Mahovskou - obchodní ředitelku.

Pokud jste se již rozhodli pro účast na veletrhu CeBIT, společnost Safetica Technologies najdete na ploše určené technologiím pro ochranu dat, v hale číslo 12, stánek B85. Pokud jste se ještě nerozhodli, zda se veletrhu zúčastníte, nebo ještě nemáte zakoupenou vstupenku, rádi Vám nabídneme vstup zdarma. Stačí, když nás kontaktujete přes banner na úvodní webové stránce www.safetica.cz. Budeme Vás kontaktovat nazpět a domluvíme Vám schůzku s vybraným zástupcem Safetica.

"Bezpečnost dat je obrovským problémem v rámci EU. Německý trh je obzvlášť náročný, protože zdejší společnosti musejí zajistit dostatečnou bezpečnost citlivých dat, a to v rámci pravidel pro ochranu osobních údajů, která jsou jedny z nejpřísnějších v EU," uvedl Jakub Mahdal. "Vyvážený přístup na obou těchto stranách, správná kombinace ochrany dat, šifrování a kontroly uživatelských aktivit, je to, co Safetica Technologies nabízí."

Na shledanou,

Safetica Technologies
Autor
Safetica team

Další články

Máme 5hvězdičkovou podporu!

Výběr správného řešení pro ochranu dat před únikem (DLP) a vnitřními hrozbami je jenom začátek. To, jak se vám bude se softwarem pracovat a jakou hodnotu vám přinese, závisí do značné míry na zákaznické podpoře. A my s hrdostí oznamujeme, že naše podpora je jedna z nejlepších na trhu!

Safetica na cestách

V posledních několika měsících navštívili naši kolegové ze Safetica stávající i potenciální partnery v Evropě a na Floridě.