Safetica Technologies – přední hráč v oblasti prevence úniku firemních dat – se nově těší kombinované investici ve výši 37 milionů Kč, což představuje téměř čtvrtinu celkové hodnoty společnosti. Nově získané prostředky bude Safetica alokovat do rozvoje nových trhů a do vývoje produktu.

Doposud poslední kolo financování brněnské softwarové společnosti vedl etablovaný investor firmy Ondřej Tomek, který na svět přivedl portál Centrum.cz a který má na kontě majetkové účasti ve společnostech jako je český start-up Skypicker (nynější
Kiwi.com), Shoptet.cz, či Mall.cz. Do řad investorů vstoupil také Ondrej Smolár, který je spoluzakladatelem a ředitelem firmy Soitron, což je systémový integrátor IT infrastruktury.

Firma Safetica, poskytující bezpečnostní řešení více než 250 klientům, již několik let zaznamenává úspěchy v mezinárodním měřítku. Bodovala například v prestižní soutěži SC Magazine Awards, kde se v kategorii ochrany dat dostala až do finále. Jako jediná česká společnost ve své kategorii také získala ocenění Computer Weekly Awards. S poslední verzí produktu dosáhla brněnská společnost také více než 95% zákaznické spokojenosti.

O společnosti Safetica Technologies
Safetica Technologies se specializuje na softwarovou ochranu proti selhání lidského faktoru – zlým úmyslům i škodám z nedbalosti. Vlajkovou lodí společnosti je
bezpečnostní software Safetica, první software na světě pro komplexní ochranu společností před lidskými chybami. Safetica chrání před následky úniků citlivých informací a ztrátami spojenými s neefektivně vynaloženými personálními náklady. Mezi partnery Safetica Technologies se řadí distributoři globálních antivirových výrobců a zkušení systémoví integrátoři. Produkty společnosti a jejich podpora jsou dostupné ve více než 50 zemích světa na 5 kontinentech.

Autor
Safetica team

Další články

Máme 5hvězdičkovou podporu!

Výběr správného řešení pro ochranu dat před únikem (DLP) a vnitřními hrozbami je jenom začátek. To, jak se vám bude se softwarem pracovat a jakou hodnotu vám přinese, závisí do značné míry na zákaznické podpoře. A my s hrdostí oznamujeme, že naše podpora je jedna z nejlepších na trhu!

Safetica na cestách

V posledních několika měsících navštívili naši kolegové ze Safetica stávající i potenciální partnery v Evropě a na Floridě.