Stali jsme se finalistou v soutěži Cyber Security Awards pro rok 2019 v kategorii Nejlepší bezpečnostní firma do 150 zaměstnanců. Samotný postup do finále bereme jako ocenění naší práce a jsme hrdí, že se můžeme řadit vedle společností, jako je například Vodafone. Pokračujeme tak v letošním sbírání mezinárodních ocenění.

Cyber Security Awards je nezávislá soutěž oceňující ty nejlepších jednotlivce, týmy a společnosti v oblasti kybernetické bezpečnosti. Postupem do finále se vyzdvihují všichni, kteří svým výjimečným nebo inovativním počinem ženou kupředu celé odvětví.

Cyber Security Awards Finalist 2019
“Jsem pyšný na mé kolegy a spolupracovníky i na naše zákazníky. Především díky nim jsme získali další ocenění naší práce. O vítězi se teprve rozhodne, ale už postup mezi finalisty považuji za úspěch a důkaz toho, že svou práci děláme dobře,” okomentoval umístění Petr Žikeš, CEO Safetica Technologies.

Kybernetická bezpečnost rok od roku nabývá na důležitosti

Jednatelka a zakladatelka společnosti BeecherMadden Karla Reffold je jednou z odborníků, kteří rozhodují o nominacích i vítězi. O letošním ročníku soutěže řekla: „Letos je vyhodnocování velmi těžké. Doposud šlo o nejtěžší rozhodnutí, které společnosti nakonec poslat do užšího výběru. Existuje tolik fantastických inovativních projektů a lidí, kteří dělají skvělé věci pro kybernetickou bezpečnost.“

Vítězové budou slavnostně vyhlášeni 4. července v hotelu Park Plaza v Londýně na oficiální události všech finalistů a dalších významných osobností. Bude to tak výjimečná příležitost k setkání s předními odborníky z poradenských společností, technologických firem a dalšími profesionály z oblasti kybernetické bezpečnosti.

Držte nám palce!

Autor
Safetica team

Další články

Máme 5hvězdičkovou podporu!

Výběr správného řešení pro ochranu dat před únikem (DLP) a vnitřními hrozbami je jenom začátek. To, jak se vám bude se softwarem pracovat a jakou hodnotu vám přinese, závisí do značné míry na zákaznické podpoře. A my s hrdostí oznamujeme, že naše podpora je jedna z nejlepších na trhu!

Safetica na cestách

V posledních několika měsících navštívili naši kolegové ze Safetica stávající i potenciální partnery v Evropě a na Floridě.