Od letošního podzimu jsme součástí Microsoft Partner Network. Propojení s nejrozšířenějším počítačovým operačním systémem přináší především efektivnější ochranu vašich dat. Navíc cloudovou verzi Safetica DLP nově získáte i v Microsoft Azure Marketplace.

Získali jsme ocenění Microsoft Silver Partner

Propojení Safetica a Microsoft přináší ochranu dat do oblasti mezi cloudem a vnitřním perimetrem organizace. Na hraně obou prostředí navazujeme na služby Microsoft Office 365 a Microsoft Azure Information Protection. Výsledkem je pak řešení, které zamezí úniku citlivých informací bez ohledu na to, kde se nacházejí.

„Výběr Microsoft Office 365 jako pilotního cloudového projektu byl logickou volbou, protože velká část naší technologie a infrastruktury je postavena právě na produktech a prostředí od firmy Microsoft. Propojení našich řešení bylo proto velmi efektivní a přímočaré,” komentuje Zbyněk Sopuch, technologický ředitel Safetica Technologies.
Náš status Microsoft Silver Partner jsme získali jako Independent Software Vendor s kompetencemi Application Development a Data Analytics.

Spolupráce na plné obrátky

Nastartování této spolupráce jsme završili umístěním Safetica DLP v cloudové verzi do Microsoft Azure Marketplace, online obchodu pro IT profesionály.

Dalším společným projektem byla podzimní konference Data Security Day, na které se odborníci zaměřili na komplexní stránku problematiky ochrany dat. Pořádali jsme ji ve spolupráci s Microsoft, Fortinet, poskytovatelem řešení pro kybernetickou bezpečnost, a BDO IT, auditorskou a poradenskou společností.

A kam povedou naše další kroky? Následujícím milníkem na cestě k upevnění a posílení postavení partnera pro nás bude dosažení úrovně Microsoft Gold Partner.

Autor
Safetica team

Další články

Seznamte se s novinkami Safetica ONE 10.2

Rádi bychom Vám představili novinky a vylepšení Safetica ONE, od podpory sekundárního OCR jazyka po optimalizaci aktualizace koncových zařízení v rozsáhlých prostředích.

SaaS DLP nové generace Safetica NXT začne chránit vaše data okamžitě

Safetica NXT – next-gen SaaS (Software as a Service) DLP – now provides truly easy-to-use data protection enhanced by automation and built-in templates. I

Nová generace Safetica je zde!

V září 2021 dochází k významné události v historii společnosti Safetica: představení Safetica ONE